Wonder woman

En riktig "hållkäftensko",


Som kvinnlig elektriker är Madeleine relativt ensam i en minst sagt mansdominerad bransch. I många år bet hon ihop och accepterade att så här ser det ut meeen så kom #metoo.

Idag engagerar hon sig fackligt via det kvinnliga nätverket "Elqvinnorna" och jobbar bl a för att kvinnor ska få mer utrymme inom branschen.

Dessa skor skulle bli ett par "femme-and-fierce-GRL-PWR-det-är-fitta-i-henne-skor!"  Och då Madeleine gillar Marvel och då främst Wonder woman, var det det som fick sätta temat för skorna. Så på två av skornas sidopaneler har jag dragit upp och målat Wonder woman I Comic stil , tillsammans med en pratbubbla som säger "Ingen kuk är så hård som livet." (Text önskad av Madeleine lånad av @eyescreamtatoo).⁣

 

På de andra sidorna fortsätter jag lite på samma tema. Två händer (knogar) med röda naglar där det står "Elqvinna" där q:et ersatts av kvinnotecknet tillsammans med en mun och stjärnor som är typiska pop art-inslag som jag gillar 😜 Två av stjärnorna har sambons och sonens initialer i sig. ⁣

Baktill på hälarna är Wonder woman-emblemet, den ena på rätt håll och den andra upp och ner då W blir M om man vänder det uppochner. För Madeleine, du förtjänar ditt eget emblem.

Vill du veta vad dina skor skulle kosta (cirka) att pimpa, så läs mer om hur jag prissätter mitt jobb på sidan Prismodell under Order form.