top of page

Tiger pumps

Ett par pumps som fått en ny skrud. Jag fyndade ett gäng skor på Sellpy som jag ville pimpa för att visa mina kunder hur det kan se ut när jag går loss på andra skor som inte är sneakers.
 

Just dessa pumps köpte jag för att de hade många roliga detaljer som jag kan leka med. För när det kommer till mer klädda skor vill jag jobba mer med skons detaljer snarare än hela skon, annars blir det lätt "cirkus" över dem. Och de flesta av mina kunder är ju inte cirkusdirektörer, så man får ju hålla tillbaka lite i alla fall  Men dessa "balanserar på linan" mellan excentrisk och cirkus, eller?!


När det kom till färgval ville jag matcha det ljusrosa fodret men samtidigt få med rött för att de inte skulle bli för gulliga och för att de färgerna viger sig bra med det blå. Sen ville jag inte röra toffsarna för det blir oftast inte bra när jag måste plocka isär dem. Så då beslutade jag mig för att jobba med den "inramade" ytan på toppen. Humorn valde jag att plocka fram med hjälp av det randiga mönstret. Sen ville jag rama in det med en kontrastfärg. Det blev mintgrönt igen (en ny favorit).

Vad har du för gamla favoriter i garderoben som du kan damma av och ge ett nytt utseende?

Dessa är till salu.

Preloved köpta på Sellpy med synligt slitage.

Storlek 39

Pris 2 400 kr

Mejla mig för fler bilder.

Vill du veta vad dina skor skulle kosta (cirka) att pimpa, så läs mer om hur jag prissätter mitt jobb på sidan Prismodell under Order form.

bottom of page