Special edition

Hello Sunshine

Jag har en hel del kunder som tycker det är svårt att besluta sig för vilken design deras sko ska ha. Vilka mönster, motiv och texter. Det kan lätt bli överväldigande.

 

Sen finns det dem som önskar ett par unika härliga peppskor men som kanske inte vill gå all in crazy bananas och täcka skorna med mönster, utan som endast önskar något lite mindre men med möjligheten att fortfarande smyga in sin personlig touch med en eller två valfria texter. Om du är en av dessa personer, så har du här två perfekta designs att välja mellan för endast 1500 kr (ex kostnaden för inköp av ny sko). 

Såhär funkar det:

Du har två färdiga designs att välja mellan:

1. Solen i regnbågens färger med valfri text i solen (vänster sko) samt valfri text på höger skos utsida (se bild  3). 

2. Blommönster i någon av nedan designs baktill på hälarna på utsidorna på skorna, samt valfri text på höger skos utsida (se bild  3). 

 

För att göra en beställning fyll i beställningsformuläret och uppge vilken av dessa två design du önskar samt vilka färger du föredrar på din regnbåge alternativt på blommorna, t ex höstiga toner som orange, ockragult, rött, grönt och brunt eller somriga pastelliga toner.t ex cerise, ljusrosa, ljusblått och ljusgrönt, turkost och gult.

Om du väljer blommönster kan du välja mellan olika stil på blommorna se bilder till höger.

Grafisk bild 5 i ordningen och heter Blomsterdröm)

Retro - flower power stil (bild 6, heter Flower power)

Blad - Blad och löv som slingrar sig fram på skorna, bild 7. För fler bilder kika på designen Leaf mania eller Who let the dogs out)

Romantisk bild 8 heter Midsommarsnattsdröm)

Uppge vilken av dessa designs du önskar på dina blommor när du gör din beställning.

Design 1

Design 2