Vad kostar dina skor?

Jag tänker att du är väldigt nyfiken på att veta vad det kostar att få ett par skor målade. Det är ju trots allt många gånger priset som avgör om man tycker sig ha råd att köpa något.

 

Nedan kan du ta del av den prismodell som jag jobbar utefter idag. Den kan komma att förändras på sikt men detta är idag det enklast och mest transparenta sätt jag kan visa hur jag tar prissätter min tid. För det är ju just tiden jag lägger på att handmåla dina skor som jag tar betalt för, inte så mycket materialet i sig, även om det kostar en slant också. 

Jag delar in skor i fält
J
ag delar in alla skor i fält (se bilder) för att på ett lätt sätt ge dig en uppfattning om vad dina skor kommer att kosta. Varje fält kostar ca 200 kr beroende på komplexitet på mönster. En hög komplexitet = mer tidåtgång = ett högre pris. 

Varje sko har 10 fält som går att måla. Tillsammans blir det 20 fält på ett par sneakers. 

Många väljer att måla 6 fält på en sko, d v s 12 fält totalt till en kostnad från 2500 kr. Priset påverkas av vilket mönster man väljer. Vissa mönster är väldigt tidskrävande vilket reflekteras i ett högre pris. Det exakta priset kan jag först uppge efter att du lagt din beställning där du beskriver mer i detalj vilken design/mönster du önskar på din sko.

Höger sko

Höger sko.JPG

Fält 1-4 finns på både in- och utsida av respektive sko medan fält 5-6 förekommer en gång per sko. Allt i allt blir det 10 fält per sko.

Vänster sko

Vänster_sko.JPG

Fält 1-4 finns på både in- och utsida av respektive sko medan fält 5-6 förekommer en gång per sko. Allt i allt blir det 10 fält per sko.

Bra att veta

  • Ett par skor tar mellan 16-24 timmar att färdigställa. 

  • Alla skor för- och efterbehandlas för att färgen ska hålla. 

  • Skorna tål vatten (regn) men precis som med vilka skinnskor som helst, så behöver du vårda dem för att de ska hålla så länge som möjligt. Tänk att du har ett konstverk på foten, så vårda dem därefter. 

  • Om du behöver rengöra dina skor, gör det med milt tvål och
    ljummet vatten (gnugga inte med t ex en scotch brite eller

     nanosvamp!)