Perfectly imperfect

Valet av mönster på dessa skor inspirerades av ett av budskapet som kunden ville ha med​ på skorna, nämligen  Perfectly imperfect.  Jag tänkte att det hade varit schysst att ha ett mönster som inte är perfekt, symmetriskt eller genomtänkt men som av just denna anledning är extra härligt. Du vet, sådär stökigt, brokigt och udda precis som vi människor. 

För övrigt ville denna kund ha ett havstema på sina skor gärna i blå och rosa nyanser så det fick det bli på utsidan av skorna. Sen ville hon gärna få med något som påminde henne om hennes passion (i yngre dar) för häcklöpning. Coolt tänkte jag och ville få med en sko med vingar, eftersom man ju gärna ska flyga över dem där hindren. Jag tänker lite så som man önskar att man kunde tackla livets hinder.  Ja det var lite så jag tänkte eller kan sammanfatta denna design. 

Är du intresserad av att beställa ett par skor men undrar hur djupt du måste gräva i dina fickor för att ha råd med ett par? Läs mer om hur jag prissätter mitt jobb på sidan Prismodell under Order form.

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • Facebook logo
  • Instagram logo